Hűtés, fűtés

Hűtés, fűtés

Hűtés

A klimatikus változások eredménye következtében kialakuló nyári több hetes hőségriadók komoly problémát okoznak a termelésben is. Az utóbbi időszakban a hűtési rendszerek kiépítése az egyik leggyakoribb kérés a gazdák részéről.

Minden egyes alkalommal személyes felmérés szükséges az adott istállóról, mert csak ezután tudunk szakmailag megalapozott megoldást javasolni!

Fűtés

Teremfűtéshez általában alumínium twincső rendszereket használunk, de forgalmazunk hőlégbefúvókat és termoventilátorokat is.

A lokális fűtéshez a padozatba épített melegítő lapok állnak rendelkezésre, melyek lehetnek műanyag, polimerbeton vagy rozsdamentes lemez burkolatúak. Üzemeltetés szempontjából pedig elektromosok vagy melegvizesek. A lokális fűtéshez válaszfalra akasztható búvóládát is kínálunk, amely megakadályozza a hő közvetlen felemelkedését. A búvóládák tetejébe infralámpa is szerelhető, amely használata a születés utáni időszakban javasolt!

A fűtési problémák általában tervezési hiányosságokból adódnak, szintén személyes megtekintés és megbeszélés után tudunk segíteni a megoldások kialakításában.

hűtőpanel
hűtőpanel
hűtőpanel