MIT KELL TUDNI A PRÍMA AGRO KFT-RŐL

Miben lehetünk segítségére?  Nézze át tevékenységi köreinket: részletek itt

Számos projekten vagyunk túl, kérje referencialistánkat!

Tartástechnológiában otthon vagyunk! Több, mint 7 éve foglalkozunk állattartó telepek technológiai problémáinak megoldásával, új rendszerek telepítésével.

Munkánk a személyes megbeszéléstől, a tervezésen át a kivitelezésig tart. Majd utánkövetésként biztosítjuk az általunk szállított rendszerek szervízét, alkatrész utánpótlását. Hosszú távú, megbízható, rugalmas kapcsolatra törekeszünk minden megrendelőnkkel!

tartástechnológia, sertés

Személyes igényfelmérés

Minden ajánlat elkészítése előtt fontosnak tartjuk a személyes megbeszélést, telepbejárást.

Ajánlatkészítés

Könnyen áttekinthető, minden körülményt figyelembe vevő ajánlatot készítünk.

Tervezőasztalról a telepre

A tervezés során minden helyi adottságot, környezeti körülményt figyelembe veszünk.

Egyedi megoldások

Telepre szabott egyedi technológiák kivitelezésére is van lehetőség, sertés és baromfifélék esetében is.

CSAPATUNK

Tóth Attila – kereskedelmi vezető
2014 óta foglalkozom sertéstartás technológia tervezésével és kivitelezésével. Korábban a kereskedelemben dolgoztam, így 20 év kereskedői tapasztalat társult a tanult szakmámmal, ami a sertéstenyésztés.  Azóta számos beruházás lebonyolításán vagyunk túl. Rengeteg problémát orvosoltunk, megoldottuk. Az évek során szerzett tapasztalatok segítenek abban, hogy az elkövetkező projektek még sikeresebben záruljanak, ügyfeleink elégedettebbek legyenek. Véleményem szerint csak olyan technológia fog eredményesen működni a telepeken, amit a felhasználó is a magáénak érez!

Réti János – gépészmérnök
Gödöllőn a Szent István Egyetem gépészmérnöki karán végeztem, és immár hetedik éve dolgozom a sertéttechnológia iparágban, amely időszak alatt széles körű tapasztalatra tettem szert. Magyarország szerte több, mint 80 sertéstelepen volt szerencsém kisebb-nagyobb segítséget nyújtani szellőzés-vezérlésben, tervezési szakaszban vagy esetenként egyszerű termék beszerzésben. Számos bel- és külföldi gyártócéggel sikerült személyes, jó kapcsolatot kialakítani az elmúlt évek során, így a felmerülő igények nagyrészét rövid határidővel és magas minőségi szinten tudjuk kielégíteni.

Legyen szó sertéstelepi-, vagy baromfitelepi-technológiáról a tervezési szakaszban nálunk mindig a megrendelői igények állnak az első helyen, amelyet a saját szakmai tudásunkkal egészítünk ki. Így biztosítjuk az adott projekthez a legmegfelelőbb technológiai megoldást!


Ingyenes tanácsadásért, árajánlat készítésért forduljon hozzánk bizalommal!